Тут можна зробити заказ на новий свій нік. (Коли нік переіменувати у вас нічого незмінется тільки при вході в чат вам потрібно вже водити не сатрий нік а новий на який ви закажете ).І ще одне ,якщо ви будете заказувати то напишіть з якого ніку переіменовувати на новий який ви собі закажете!!!!!!
Тут будуть знаходитись такі ще ніки на які я маю дуже гарні Графніки
Ось мої ніки які я вам можу запропонувати і в придачу зразу граф нік іде(після заказу мене повідомити в чаті (нік Седой або нік Xyligan )
Це чоловічі ніки на англ мові:
FLAER,Just Me,DeRgAti,HENNESSY,your_Heart,eXcited,Imperial_Glory,MadFan,JoKeR,exotic,NERON,Epg,REPLAY,Crystal_Hoart,AK,WELL,Al_Solo,King10,Bam_Margera,KUT.
Тепер на укр і рус мовах чоловічі ніки:Ангел_Смерти,Андрей,Барон_фон_гутен_таг,Копер,Бесстыжий,Друг50,Фармацевт,Смотрящий,Атаман,Спортсмен,Аццкий_Суслиг,Чувачек,Сусл,ЕРАЛАШ,Иван60,Бармалей,
Тепер дівчачі ніки на англ мові:
Just_me,Kotik,Zebra,kitty,DARKSEID,Mila.
тепер дівчачі ніки на УКР і РУС мові :
Куртизанка,Чудо_Света,Уникалочка,Маляфка_Милі,Куколка,МаленЬкая_НеудАчка,Первоклашка,Лерка,Чертенок_Я,ХОММИ,МЯФ,Занозка,Красотка.
Але мені має повідомити та людина про зміну ніка яка його заказувала,
Звертайтесь в чаті нащод переіменовування ніків коли ви заказали (нік Седой) або в асю (17-263-17) і ще Одному Адмінові (Xyligan)(ICQ389-202-264)